Kärleksakuten i Sverige

I Sverige finns vi i sju universitetsstäder: Umeå, Uppsala, Stockholm, Örebro, Linköping, Göteborg och Lund/Malmö. Vi arbetar med sexualupplysning främst lokalt på dessa orter men vid intresse går det bra att höra av sig även från annat håll. Ta gärna kontakt med oss för mer information och förfrågningar! Klicka på din ort på kartan för att hitta kontaktuppgifter.

 

 

Kärleksakuten internationellt

Kärleksakuten är en verksamhet som drivs inom IFMSA-Sweden. IFMSA 1 (International Federation of Medical Students Associations) driver projekt som liknar Kärleksakuten i många andra länder där studenter fungerar som sexualupplysare för ungdomar. Välfungerande projekt finns i så skilda länder som Libanon, Slovenien, Malta, Danmark och Tanzania. Det var så vi fick idén att starta vårt egna projekt.

  1. International Federation of Medical Students’ Associations (IFMSA) är en internationell organisation med 127 nationella medlemsorganisationer i 119 länder. Det är världens största studentförening och har en lång och spännande historia.

För mer information om IFMSA-Sweden besök www.ifmsa.se
För mer information om IFMSA (internationellt) besök www.ifmsa.org