Nationella utbildningsveckan

Varje sommar i augusti hålls Kärleksakutens nationella utbildningsvecka. En fullspäckad vecka med föreläsare som tillhör Sveriges främsta inom sina områden. Med hjälp av dem och erfarenheter inom gruppen, breddar och fördjupar deltagarna sin kunskap. Varje utbildningsvecka är unik. Du kan till exempel få lära dig mer om abortfrågor, sexologi, porr, hur en svarar på frågor, preventivmedel, sex och funktionsvariation och transsexualitet. Förutom föreläsningar och diskussioner bjuds det även på metoder för sexualupplysning, workshops, roliga kvällsaktiviteter, bad, trevligt sällskap och nya vänner från andra kårorter.

Utbildningen är helt gratis! Det ingår boende, mat och aktiviteter! Det enda en betalar själv är resan till och från lägergården. En depositionsavgift betalas vid anmälan som en får tillbaka efter genomförd vecka. Mer information om veckan och anmälan publiceras på sociala medier. Har du inte sociala medier, mejla oss för mer information.

Resultatet av denna utbildning blir många kunniga diplomerade sexualupplysare som sedan kan sprida sin kunskap vidare ut i landet! Hur fantastiskt är inte det!?

Vill du få mer information eller anmäla ditt intresse för att gå utbildningsveckan?

Kontakta utbildningsveckan @ karleksakuten.se.

 

 

Lokala utbildningar

De flesta av våra lokalorter anordnar varje termin en utbildningshelg eller utbildningsdag. Det är kort och gott en grundkurs i sexualupplysning! Faktakunskap varvas med utryckningsmetoder och diskussioner. Deltagarna får även en djupare introduktion till vad Kärleksakuten handlar om. Utbildningen ett bra första steg inför vidare engagemang och utbildning, men även ett sätt att träffa nya vänner.

Kontakta din lokala internsamordnare för mer information om vad just din lokalort planerar för utbildningar.

Göteborg
Intern samordnare
intern.goteborg @ karleksakuten.se

Linköping
Intern samordnare
intern.linkoping @ karleksakuten.se

Norr
Intern samordnare
intern.norr @ karleksakuten.se

Skåne
Intern samordnare
intern.skane @ karleksakuten.se

Stockholm
Intern samordnare
intern.stockholm @ karleksakuten.se

Uppsala
Intern samordnare
intern.uppsala @ karleksakuten.se

Örebro
Intern samordnare
intern.orebro @ karleksakuten.se

 

 

NH

Tre gånger per år anordnar IFMSA (organisationen som Kärleksakuten tillhör) en nationell helg för alla medlemmar. För endast någon hundralapp får du åka på en fullspäckad helg med aktiviteter för alla IFMSA-medlemmar, och aktiviteter specifikt för oss som arbetar med projekt som Kärleksakuten. En helg innehåller både föreläsningar, workshops, möten, arbetsgruppstid och mycket mer. Du väljer själv vilka aktiviteter du vill gå på under helgen. På lördagkvällen anordnas en sittning där alla får socialisera under mindre ordnade former.

NH ger dig även chansen att besöka någon av de andra universitetsstäderna (Umeå, Stockholm, Uppsala, Göteborg, Lund, Linköping, Örebro), som alla arrangerar NH. Det första NH varje år hålls antingen i Stockholm eller Uppsala, och innebär årsmöte parallellt med andra aktiviteter.

Evenemanget publiceras på sociala medier och anmälan sker via länk i evenemanget. I priset ingår boende, mat, sittning, reseersättning (upp till en gräns baserat på kårort) och aktiviteter!

Har du frågor?

Kontakta viceordforande @ karleksakuten.se.